Aquamarijn Maril muurverf - overige kleuren
Reviews | Review toevoegen

Professionele natuurlijke muurverf voor binnen. Voor een gezond interieur. Schrobvast en goed dekkend. Leverbaar in vrijwel alle kleuren. Rendement 6-8 m2/l.


Verzendkosten

€ 5,95 

€ 21,95 *
Prijs per blik
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
in winkelmandje

Aquamarijn Maril is een watergedragen matte, schrobvaste en niet-giftige muurverf voor binnen. Gebaseerd op zuivere natuurlijke in water geëmulgeerde oliën. Leverbaar in vrijwel alle kleuren. Ademend en niet statisch oplaadbaar. Vrij van oplosmiddelen voor een gezond binnenklimaat. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan ARBO-eisen.

  • Biobased, bestaat voor meer dan 98% natuurlijke grondstoffen
  • Schrobvast, ademend en niet statisch oplaadbaar, de verflaag blijft daardoor langer schoon.
  • Overschilderaar na 24 uur, wasbaar/schrobvast na 4 weken.
  • Professionele kwaliteit
  • Leverbaar in vrijwel elke kleur van alle bekende waaiers en merken
  • Reken bij sterke contrastverschillen in de ondergrond of een groot verschil tussen de ondergrondkleur en de nieuwe kleur op minimaal 2 lagen Aquamarijn Maril Muurverf.
  • verpakkingen 1, 5 en 10 liter, de 10 liter blikken verzenden wij uitsluitend met DHL om het risico op transportschade zo klein mogelijk te houden.
 
Samenstelling
Het verflab van het nederlandse familiebedrijf Rigo Verffabriek is voortdurend op zoek naar de minst schadelijke en meest effectieve grondstoffen. Op moment van publicatie geldt:
MARIL BINNEN WIT bevat min. 98% natuurlijke grondstoffen. (water, herwinbare plantaardige stoffen en minerale stoffen)

Bindmiddel: lijnolie-standolie, veresterde plantaardige olie; pigment: titaanwit; vulstof: krijt (calciumcarbonaat); hulpstof: Co-droger, cellulose derivaat, vetzuur-alcoholester, polyfosfaat, bergamotolie, zwavelammoniumverbinding; verdunning: water

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews