Kreidezeit zwarte Tadelaktzeep 400 gram
Kreidezeit zwarte Tadelaktzeep 400 gram
Reviews | Review toevoegen

Deze klassieke zwarte zeep wordt gebruikt voor het vuil- en waterafstotend maken en het onderhoud van donker gekleurde Tadelakt. Ook als reiniger/verwijderaar van niet-gedroogde lijnolieproducten.

Verzendkosten

€ 5,95 

levertijd

1-2 dagen

€ 12,95 *
Prijs per 

 

Aantal: 
in winkelmandje

Gebruik op tadelakt:
Zwarte zeep, is een geconcentreerde zeep op basis van olijfolie die voor gebruik in een verhouding van 1:10 to 1:20 met warm water verdund moet worden.
De zeepoplossing met een zachte kwast op de Tadelakt aanbrengen, kort laten aantrekken en vervolgens met de tadelaktsteen polijsten; hierdoor ontstaat een hogere glans en wordt het oppervlak vuil- en waterafstortend.Geachikt voor voor het gebruik in vochtige ruimten. Bij tadelakt op spatwater belaste gebieden moet na 2-3 dagen droogtijd een 2e laag zeep opgebracht worden.
Met een bol stof in een plastic zak kan de zeep gelijkmatig glanzend gepolijst worden.

Onderhoud van tadelakt:
Voor het onderhoud wordt de verdunde zwarte zeepoplossing met een zachte kwast gelijkmatig aangebracht. Na droging met een prop plastcifolie (HDPE) polijsten.

Rendement op tadelakt:
400 gram zwarte zeep levert 4-8 liter zeepoplossing, dit is voldoende voor 40 - 80 m² tadelaktoppervlakte bij een 2-malige behandeling.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews