Rigostep Skylt Original
Rigostep Skylt Original
Reviews | Review toevoegen

Skylt Original is dé ultramatte en onzichtbare parketlak voor licht hout. Het oppervlak ziet er onbehandeld uit en behoudt zijn natuurlijke voorkomen. Rendement 8-10 m2 per liter/laag. Oplosmiddelvrij

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 39,95 *
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
in winkelmandje

Skylt Original, de matste, de onzichtbaarste parketlak

Heel veel mensen hebben bij het zien van hun pas geschuurde onbehandelde vloer de gedachte: kon de vloer maar zo blijven. Het kan, met Skylt Orginal.
Skylt Original is de enige parketlak die een ultramatte, onzichtbare en slijtvaste afwerklaag geeft voor houten vloeren en andere oppervlakken.
Skylt Original is inmiddels al meer dan 10 jaar op de markt en nog steeds de matste en enige echt onzichtbare parketlak.
Skylt Original is niet alleen perfect geschikt voor de afwerking van eiken maar ook voor tal van andere lichte houtsoorten die hun oorspronkelijke kleur moeten behouden. Skylt wordt ook veelvuldig toegepast voor allerlei soorten meubels zoals kasten, tafels en stoelen. Door een effectief uv-filter blijft het hout ook na jaren nog steeds zijn oorspronkelijke uitstraling behouden.
Wanneer een oppervlak stralend wit en supermat moet worden afgewerkt dan kan als primer Rigo Rainbow Colorprimer worden gerbuikt die vervolgens wordt afgewerkt met 2 lagen Skylt Original.
Omdat Skylt Orignal een licht blekend effect heeft is het vooral bedoeld voor lichte houtsoorten (eiken, essen, ahorn, vuren, populieren enz.) en lichte ondergronden. Voor donkere houtsoorten waar toch de zelfde matheid gewenst wordt is er Skylt Titanium.
Skylt is een 2 componentenlak die kort voor gebruik gemengd dient te worden.Eenmaal gemengd is de Skytl Original ca. 2 uur verwerkbaar. Met een liter Skylt Original doe je ongeveer 8 m2 op onbehandeld hout en ca. 10 m2 voor de 2e en verdere lagen.
Maak dus niet meer Skylt original aan dan nodig is. Wil je kleinere hoeveelheden Skylt Original aanmaken dan moet je de volgende mengverhoudingen hanteren:
1 liter Skylt Original is 940 ml A-component + 60 ml B-component, voor 8-10 m2 per laag
0,5 liter Skylt Original = 470 ml A-component + 30 ml B-component, voor 4-5 m2 per laag
0,25 liter Skylt Original = 235 ml A-component + 15 ml B-component, voor 2-2,5 m2 per laag
Voordat de beide componenten samengevoegd worden moeten deze eerst goed geschud worden, vervolgens mengen, 10 minuten laten rusten/reageren en dan binnen 2 uur verwerken.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews