Winckelmans 509 Vert Porphyre
Winckelmans 509 Vert Porphyre - groen/wit porfier - 10 x 10 cm vlak
Reviews | Review toevoegen

Winckelmans dubbelhard gebakken tegel in formaat 10 x 10 cm voor vloer en wandtoepassing. Dikte ca. 1 cm. Groen-wit gespikkelde tegel. Verpakt per doos van 50 stuks = 0,5 m

Verzendkosten

€ 29,95 

levertijd

1-4 weken

€ 34,50 *
Prijs per doos à 50 stuks = 0,5 m2

 

Aantal: 
in winkelmandje

Winckelmans 505 Noir Porphyre is niet leverbaar in 15 x 15 cm, 20 x 20 cm, 10 x 20 cm en 5 x 10 cm.
Sinds 1894 maakt de franse tegelfabrikant Winckelmans als een van de weinig overgebleven producenten nog deze traditionele dubbelhard gebakken tegels. Oorspronkelijk werden deze haast onverslijtbare tegels alleen als vloertegel toegepast maar ze kunnen ook uitstekend als wandtegels gebruikt worden. Winckelmans tegels zijn door-en-door gekleurd en worden in een groot aantal formaten, vormen en vormstukken geleverd. Houd er bij het combineren van verschillende formaten en vormen rekening mee dat er sprake kan zijn van kleur- en maatverschillen. Door de tegels na het voegen te impregneren met vlekstop blijft zowel de tegel alsook de voeg veel langer mooi.
Omdat de Winckelmans dubbelhard gebakken tegels vorstbestendig zijn kunnen ze ook buiten worden toegepast.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews