UniWallvernis mat 1 l voor 10 m2

€47,95
op voorraad
Matte coating voor kalklaag, beschermt tegen water- en vetvlekken. 1 -2 lagen aanbrengen.
Levertijd: 1-2 werkdagen

EIGENSCHAPPEN
Transparante, watergedragen 1K polyurethaanvernis voor binnen. UniWallVernis geeft een nauwelijks zichtbare maar doeltreffende bescherming tegen incidenteel optredende vervuiling door vlekken. In de meeste gevallen is 1 laag voldoende voor een effectieve bescherming van kalkverf, leemverf, Roestique, en Crustal.

TOEPASSING
UniWallVernis aanbrengen in 1 laag, 2 lagen indien de te verwachte belasting hoog is. UniWallVernis mechanisch oproeren. Het is uiterst belangrijk om de 1° laag egaal met een roller aan te brengen. Nooit te lang uitrollen. Op donkere kleuren en grote oppervlakken, oppassen voor overlappingen of baanvorming. Stofdroog na 30 min., droogtijd tussen 2 lagen 5 uur. Volledige uitharding na 2-3 dagen, voordien niet belasten.

ONDERGROND
Uitsluitend op droge ondergronden aanbrengen, zoals Kalkverf, Leemverf, Crustal, Roestique,… . Cond.: > 10 °C en de relatieve vochtigheid omgeving max. 80%.

SPECIFICATIES
UniWallVernis heeft meestal een lichte invloed op de kleur. Dit is sterk afhankelijk van de aard van de ondergrond en de kleur.

OPSLAG
Koel en vorstvrij bewaren gedurende 1 jaar.

VERBRUIK
Eerste laag ± 1 liter / 10 m², volgende lagen ± 0,6 liter / 10 m².

AANBEVOLEN GEREEDSCHAP
Viltrol met max. 5 mm viltvacht.

VEILIGHEID
Damp niet inademen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.
EU verordening 2004/42/EG, max. VOC gehalte 60g/L (Cat. A/j – SG 2010).

OPMERKING Stoopen & Meeûs neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van haar producten, maar neemt geen enkele verantwoordelijkheid m.b.t. de verwerking van deze producten. Gelieve steeds de technische fiche van het product te raadplegen op de website.

download productblad Uniwall vernis

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen