Uniwallvernis mat

€47,95
op voorraad
Transparante beschermlaag voor o.a. kalkverf. Rendement ca. 10 m2 per liter.
Levertijd: 1-2 werkdagen

EIGENSCHAPPEN

Transparante, watergedragen 1K polyurethaanvernis voor binnen. UniWallVernis geeft een nauwelijks zichtbare bescherming tegen optredende vervuiling door vlekken of contact. Doorgaans volstaat 1 laag voor een duurzame bescherming van kalkverf, leemverf, Roestique, Crustal,...

TOEPASSING

UniWallVernis aanbrengen in 1 laag, 2 lagen indien de te verwachte belasting hoog is. UniWallVernis mechanisch oproeren. Het is uiterst belangrijk om de 1° laag egaal met een roller aan te brengen. Nooit te lang uitrollen. Op donkere kleuren en grote oppervlakken, oppassen voor overlappingen of baanvorming. Stofdroog na 30 min., droogtijd tussen 2 lagen 5 uur. Volledige uitharding na 2-3 dagen, voordien niet belasten.

ONDERGROND

Uitsluitend op droge ondergronden aanbrengen, zoals Kalkverf, Leemverf, Crustal, Roestique,... . Cond.: > 10 °C en de relatieve vochtigheid omgeving max. 80%.

SPECIFICATIES

UniWallVernis heeft meestal een lichte invloed op de kleur. Dit is sterk afhankelijk van de aard van de ondergrond en de kleur.

OPSLAG

Koel en vorstvrij bewaren gedurende 1 jaar.

VERBRUIK

Eerste laag ± 1 liter / 10 m2, volgende lagen ± 0,6 liter / 10 m2.

AANBEVOLEN GEREEDSCHAP

Viltrol met max. 5 mm viltvacht.

VEILIGHEID

Damp niet inademen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.
EU verordening 2004/42/EG, max. VOC gehalte 60g/L (Cat. A/j – SG 2010).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen