Uniwallvernis mat

€223,95
Niet op voorraad
Transparante beschermlaag voor o.a. kalkverf. Rendement ca. 10 m2 per liter.

EIGENSCHAPPEN

Transparante, watergedragen 1K polyurethaanvernis voor binnen. UniWallVernis geeft een nauwelijks zichtbare bescherming tegen optredende vervuiling door vlekken of contact. Doorgaans volstaat 1 laag voor een duurzame bescherming van kalkverf, leemverf, Roestique, Crustal,...

TOEPASSING

UniWallVernis aanbrengen in 1 laag, 2 lagen indien de te verwachte belasting hoog is. UniWallVernis mechanisch oproeren. Het is uiterst belangrijk om de 1° laag egaal met een roller aan te brengen. Nooit te lang uitrollen. Op donkere kleuren en grote oppervlakken, oppassen voor overlappingen of baanvorming. Stofdroog na 30 min., droogtijd tussen 2 lagen 5 uur. Volledige uitharding na 2-3 dagen, voordien niet belasten.

ONDERGROND

Uitsluitend op droge ondergronden aanbrengen, zoals Kalkverf, Leemverf, Crustal, Roestique,... . Cond.: > 10 °C en de relatieve vochtigheid omgeving max. 80%.

SPECIFICATIES

UniWallVernis heeft meestal een lichte invloed op de kleur. Dit is sterk afhankelijk van de aard van de ondergrond en de kleur.

OPSLAG

Koel en vorstvrij bewaren gedurende 1 jaar.

VERBRUIK

Eerste laag ± 1 liter / 10 m2, volgende lagen ± 0,6 liter / 10 m2.

AANBEVOLEN GEREEDSCHAP

Viltrol met max. 5 mm viltvacht.

VEILIGHEID

Damp niet inademen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.
EU verordening 2004/42/EG, max. VOC gehalte 60g/L (Cat. A/j – SG 2010).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen