Farrow & Ball Modern Emulsion
Farrow & Ball Casein Distemper - caseïne muurverf
Reviews | Review toevoegen

Farrow & Ball's historische muurverf op eiwitbasis voor binnenmuren en plafonds. Ultramat en licht reinigbaar. Vochtregulerend en zeer goed dekkend. Rendement max. 13 m2/liter.

Verzendkosten

€ 0,00 

levertijd

1-8 werkdagen

€ 88,00 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
in winkelmandje

Casein Distemper is naast de Soft Distemper en de Limewash een van de drie historische muurverven van Farrow & Ball.
Deze verf is onze persoonlijke favoriet, de verf dekt uitstekend (in veel gevallen is 1 laag al voldoende) en is door haar goede vochtregulerende een uitstekende keus voor oudere panden zonder spouwmuur. Het bindmiddel van deze verf is een 100% natuurlijk eiwit dat wordt gewonnen uit koemelk, daarnaast bevat de verf een zeer kleine hoeveelheid natuurlijke olie. Deze caseïneverf van Farrow & Ball heeft dezelfde poederachtige matheid als een kalkverf alleen geeft de caseïneverf een minder bont resultaat, daarnaast is de Casein Distemper in alle kleuren van de Farrow & Ball kleurkaart en ook de Archiefkleuren leverbaar. Voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers en kelders is de Casein Distemper door het eiwitbindmiddel niet geschikt, voor dergelijke ruimtes adviseren wij het gebruik van een kalkverf.

  • toepassing: binnenmuren en plafonds, kan oook op onbehandelde lichte, looizuurvrije houtsoorten (eerst proef opzetten, speciaal historische panden of voor mensen die de voorkeur geven aan een natuurlijke muurverf
  • glansgraad: zeer mat 2%
  • droogtijd: 2 uur bij 20 °C en 65% rv - overschilderbaar na 4 uur
  • verwerking met goede witkwast of blokwitter obv zuiver chinees varkenshaar
  • vochtregulerend
  • zonder kunstharsen daardoor niet-statisch oplaadbaar
  • rendement: max 13 m2 per liter per laag - dekt doorgaans al in 1 laag
  • verpakkingseenheden: 2,5 & 5 liter
Het uitgebreide productinformatieblad is te vinden onder het tabblad "Bijlagen"

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews