klantenservice

over Kwarts & Co

algemene voorwaarden

privacybeleid

contactformulier

Bezorgen: verzendkosten & levertijden
We streven er naar om de voorraad up-to-date te houden. Omdat we echter ook een stenen winkel hebben kan het soms voorkomen dat de voorraadinformatie op de webshop niet 100% actueel is. Bestellingen van voorraadartikelen die vóór 15:00 uur geplaatst en betaald zijn worden doorgaans dezelfde dag verzonden en de volgende werkdag bezorgd door PostNL. De verzendkosten voor artikelen die per post verstuurd worden bedragen € 6,95 voor levering binnen Nederland. Voor leveringen per post worden vanaf een orderwaarde van € 75,00 geen verzendkosten berekend.

Ruilen & retourneren: Je hebt het recht* je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. *Van het retourrecht zijn uitgesloten: producten die speciaal voor je zijn gemaakt, aangekleurd of besteld  zoals verven, behang, tegels en mortels, deze kunnen niet worden geretourneerd. Bij verven, pigmenten en mortels kunnen daarnaast alleen ongeopende en onbeschadige verpakkingen worden geretourneerd.
Je hebft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Kwarts & Co geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het  retourformulier.of contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt in goede orde retour ontvangen is.

Bent je ontvreden of heb je een klacht? Neem telefonisch contact met ons op of laat het ons weten door je klacht te sturen naar [email protected]. Wanneer wij er niet in slagen om tot een oplossing te komen, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan kun je je klacht deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kwarts & Co                                                         
Rijksweg 48
6271 AG Gulpen
Nederland
tel +31(0)43 450 6304
[email protected]

openingstijden winkel:
dinsdag t/m vrijdag van 12.00 - 17:30 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
zondag en maandag gesloten

btw nr NL8066.796.33.B01
kvk z-limburg 14057795

Vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in.


bedrijfsgegevens

Kwarts & Co
Rijksweg 48
6271 AG Gulpen - Maastricht
Nederland

+31 43 450 6304

[email protected]

openingstijden
dinsdag - vrijdag: 10:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag en maandag gesloten

neem contact op

* verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. kan Ottosson lijnolieverf op metalen?
1.1 Kan ik het frame van mijn aluminium tuinkas verven met Ottosson lijnolieverf

Ja, dat kan, er is geen primer nodig. De ondergrond ontvetten en mat schuren (P120) en vervolgens 2 lagen Ottosson lijnolieverf aanbrengen.