verzenden & retourneren

Bezorgen: verzendkosten & levertijden
Bestellingen van voorraadartikelen die vóór 15:00 uur geplaatst en betaald zijn worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd door PostNL. De verzendkosten voor artikelen die per post verstuurd worden bedragen € 7,50 voor levering binnen Nederland. Voor leveringen per post binnen Nederland worden vanaf een orderwaarde van € 75,00 geen verzendkosten berekend.

Grote en/of zware producten kunnen vaak niet met de post verstuurd worden maar worden op een pallet geleverd. De vrachtkosten hiervan zijn afhankelijk van het gewicht.


Ruilen & retourneren: Je heeft het recht* je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. *Van het retourrecht zijn uitgesloten: producten die speciaal voor je zijn gemaakt, aangekleurd of besteld  zoals verven, tegels en mortels, deze kunnen niet worden geretourneerd. Bij verven, pigmenten en mortels kunnen daarnaast alleen ongeopende en onbeschadigde verpakkingen worden geretourneerd.
Je hebft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  € 7,50 per pakket tot 23 kg, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Kwarts & Co geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het  retourformulier of contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt in goede orde retour ontvangen is.