Kalkverf met fijne stuctuur
Reviews | Review toevoegen

Kalkverf met een fijne structuur, vult poriën en haarscheuren. Kleur natuurwit, extreem mat en goed dekkend. rendement ca. 5 m2/liter. Ivm breukrisico verzenden we 10 l emmers alleen met DHL.

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 9,95 *
Prijs per 

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
in winkelmandje


Kreidezeit kalkstructuurverf is geschikt voor binnen en buiten (alleen als tussenlaag, niet als eindlaag)  door de fijne structuur worden kleine oneffenheden in de ondergrond zoals poriën en haarscheurenen gecamoufleerd. Ondat kalkverf bacterie- en schimmeldodend werkt is ze ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers, kelders e.d.. Is zeer goed vochtregulerend en zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Eenvoudg te verwerken en zeer goed dekkend. Rendement ca. 5 m2 per liter per laag. Alleen geschikt voor zuigende ondergronden; voorstrijken met Kreidezeit caseïneprimer. De beste keus voor alle ruimtes waar een mooie, gezonde en hygienische afwerking gewenst is.

- decoratief en 100% natuurlijk en milieuvriendelijk
- geschikt voor mensen met allergiën, mag verwerkt worden door zwangere vrouwen
- watervast, desinfecterend en schimmelremmend
- binen geschikt voor o.a. badkamers, kelders, slaapkamers
- buiten geschikt voor het schilderen van baksteen, leem- en kalkpleister, poreuze kalksteen zoals o.m. mergel en kunradersteen
- bevat géén conserveermiddelen, weekmakers, oplosmiddelen of kunstharsen
- reukloos
- zeer goede dekkracht door hoog gehalte aan marmerpoeder, doorgaans zijn 2 lagen voldoende
- kleur natuurwit, kan met alle kreidezeit pigmenten worden aangekleurd, zie kleurkaart
- met Marseiller zeep kan de verf water- en vuilafstotend gemaakt worden
- voorstrijken met Kreidezeit caseïneprimer

Beschrijving:
Geschikte ondergronden binnen: onbehandele gips-, kalk-,leem- en cementpleisterlagen, beton, bak- en natuursteen, gipskarton- en gipsvezelplaten, alle Kreidezeit muurverven en pleisters (mu.v. Lijmverf). Ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers, kelders enz.
Geschikte ondergronden buiten: normaal zuigende en onbehandelde, weersbestendige minerale pleisterlagen en baksteen. Op kleur gemaakte kalkverven geven een levendig oppervlak met decoratieve kleurnuances.

Eigenschappen:
Gebruiksklaar, in de regel in 2 lagen dekkend. Mat, veegvast en spatwaterbestendig.
Desinfecterend en schimmelwerend; zeer goed vochtregulerend (damp-open), spanningsarm en emissievrij. Geschikt voor mensen met allergieën (astma). Bij gebruik binnen mag er per liter verf maximaal 100 gram kalkbestendig pigment worden toegevoegd. Rendement: ca. 5  m2/liter.

Samenstelling:
marmerkalkdeeg, marmerpoeder, sinterwater en methylcellulose.

Ondergronden:
de te behandelen ondergronden moeten: stabiel, schoon, stof- en vetvrij, droog en vrij van doorslaande stoffen (nicotine, roet, sporen van lekkages enz.) zijn. Daarnaast is het van belang dat de ondergrond gelijkmatig zuigt en gelijkmatig van structuur is.

Grondering:
alle zuigende ondergronden dienen, zowel binnen als buiten, te worden voorgestreken met Kreidezeit Caseïneprimer. Bij zeer sterk zuigende ondergronden kan het noodzakelijk zijn twee keer voor te strijken. De primer mag echter nooit een glanzende laag vormen, wanneer dit toch het geval is dan oppervlak matschuren.

Verwerking:
Kreidezeit kalkverf dient met een blokwitter in dunne lagen te worden opgebracht. Niet met roller verwerken. Al naar gelang de ondergrond met maximaal 10% water verdunnen. Voor en tijdens gebruik regelmatig goed roeren. Dekkracht en eindkleur worden pas bereikt als de verf droog is.

Verpakking/rendement:
wordt geleverd in 1, 5 en 10 liter emmers; rendement max 7 m2 per liter/laag op gladde ondergronden.

Opslag:
Onaangebroken, dichte verpakkingen zijn mits koel en vorstvrij bewaard minstens 2 jaar houdbaar.

Voor actuele verwerkings- en veiligheidsvoorschriften: raadpleeg het meegeleverde informatieblad.
©Kwarts & Co 2016  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews