Naaldhoutloog

€14,50
op voorraad
Traditionele, conserverende behandeling om naaldhout sneller te laten vergrijzen, geschikt voor lariks, vuren, grenen, douglas enz. Gebruiksklare oplossing. Rendement 8-12 m2/liter. pH 14.

Traditionele behandeling voor schoon en onbehandeld naaldhout in het bijzonder voor buiten bij bv lariks, vuren, grenen, douglas. Kreidezeit Naaldhoutloog versnelt de natuurlijke vergrijzing omdat de zachte houtbestanddelen zoals houtsuikers, eiwitten, zetmeel en lignine worden uitgespoeld. Hierdoor worden de voedingsstoffen voor algen, schimmels en insecten aan het hout onttrokken waardoor het hout geconserveerd wordt. Accentueert de natuurlijke houtstructuur.
Kreidezeit Naaldhoutloog is gebruiksklaar, reukloos en emissievrij. Bevat geen insecticiden, fungiciden of conserveringsmiddelen.
Na de loogbehandeling wordt het hout in eerste instantie donkerder, de vergrijzing ontwikkelt zich in de daarop volgende periode.
Kreidezeit houtloog wordt aangebracht met een loogbestendige kwast. Omdat Kreidezeit Naaldhoutloog een alkalisch product is (ph 14) is het noodzakelijk om tijdens de verwerking handschoenen en een veiligheidsbril te dragen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen